Ups! Her ryger Porsche 911 GT3 RS i vandet

En mekaniker glemte vist at stoppe i tide, før denne 911 GT3 RS røj en tur i vandet

En mekaniker fra Porsche Centrum Amsterdam i Holland, kan formentlig se frem til at skulle give både kvajbajer og fredagskage. Han var nemlig skyld i, at en Gulf lakeret Porsche 911 GT3 RS for få dage siden endte med fronten nede i vandet, som omkranser Porsche forhandleren.

Det er fotografen Van Veldhuijzen som har taget billederne, som hurtigt gik viralt på nettet.

Et interview med RTL Nieuws fortæller noget om, at mekanikeren enten skulle parkere bilen eller hente den. Og af en ukendt årsag, gik det så ikke helt som ventet. Om han glemte at trække håndbremsen eller trykke på bremsen ved parkering er derfor usikkert.

Porschen er dog ikke kommet ud for større skader andet end lidt på fronten. Det skyldes formentlig også, at motoren jo på en 911, er placeret bagi. Derfor siges det, at bilen allerede er i gang med at blive fikset, så den kan blive solgt.

En ting er sikkert – denne fejltagelse koster garanteret kvajbajer og fredagskage.
[nggallery id=552]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!