fbpx

Ups! Her bliver en helt ny Passat stjålet fra fabrikken

En helt ny VW Passat er stjålet direkte fra fabrikken – men det er ikke den eneste

Siden den nye 2014/2015 VW Passat blev præsenteret, har den taget meget opmærksomhed. Og det ser ud til, at nogle tyve ikke har kunne dy sig, så de har taget to eksemplarer i deres varetægt.

Det siges det i hvert fald, hvis man skal se på hvad Emden Police Department har været ude og fortælle. Tidligere i denne måned, blev der nemlig stjålet et eksemplar af den nye Passat direkte fra fabrikken, af en hidtil ukendt gerningsmand. Det lykkes tyven at smutte afsted med bilen, som dog er blevet forladt kort tid efter. Politiet har ikke været i stand til at fange tyven endnu, men de har dog fanget ham på en række trafikkameraer.

Som om dette tyveri ikke er nok, så viser det sig faktisk at politiet allerede undersøger en anden sag. Det viser sig nemlig, at en ligende Passat er blevet stjålet fra fabrikken den 3 oktober. Men om disse to tyverier har noget med hinanden at gøre, ved man dog ikke endnu.

LÆS OGSÅ:
Bilbasen nr. 13 - udkommer torsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.