EFTERLYSNING: Unik Audi R8 GT Spyder stjålet fra tysk forhandler

Der er kun bygget 333 udgaver af modellen

En unik Audi R8 GT Spyder samt to andre sportsvogne er blevet stjålet fra en forhandler i Tyskland denne weekend.

For få dage siden var en anden forhandler udsat for et massivt fælg tyveri i Neunkirchen i Tyskland, og nu har denne forhandler været udsat for et biltyveri. Det er en bilforhandler ved navn Pegasus i Mönchengladbach, som sælger eksklusive biler. Modellen af R8 GT var en ‘Special Edition’, der kun er produceret 333 stk af. Bilen ses på billederne. Den matblå åbne sportsvogn blev sidst set ved halv fem tiden om morgenen på A61, i retning mod Köln. Men der er ikke flere spor at gå efter herfra.

Audi R8 GT Spyder kom på markedet i 2011 som en special edition, begrænset til en produktion på 333 biler (hvor 50 af dem kom til det amerikanske marked). Til forskel fra den normale R8 GT Spyder, har denne model flere kulfiber dele, som en underlæbe foran, en hækspoiler bagpå samt en diffuser. Dertil er den 10 mm lavere end R8 V10 5,2 Spyder, samt har den tonede LED forlygter og titanium grå detaljer.

Prisen for en Audi R8 GT Spyder Special Edition, er i Tyskland 207,800 euro. Under hjelmen har den en 5,2-liters V10 motor med 560 hestekræfter og 540 Nm. Kræfterne overføres til baghjulene ved hjælp af en seks-trins R-Tronic gearkasse. Bilen går fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder, og rammer en topfart på 317 km/t.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!