fbpx

Underground Racing tuner på Huracan

Alle informationerne bliver udgivet meget snart

Der findes ikke mange af dem, men disse Lamborghini tunings specialister fra Underground Racing har udgivet de første billeder og info, om deres twin-turbo tunings program for Lamborghini Huracan.

Underground Racing fortæller, at de første tests med deres nye setup har været gode. De nærmere informationer omkring hvor meget den yder, er de ikke kommet ud med endnu. Men det nye setup er bygget på deres eget JJR MoTec M1 elektronik og firmware system.

Følelsen af at køre en Huracan med deres twin-turbo setup, er ikke noget man kan forklare hvordan føles. Det skal opleves. Og snart lægges sidste hånd på bilen, og så udgiver de alle informationerne om den.

En standard Lamborghini Huracan har en 5,2-liters V10 motor med 610 hestekræfter og 560 Nm. Den vejer 1.422 kilo, og går til 100 km/t på bare 3,2 sekunder. Topfarten sættes ind ved hele 325 km/t. Vi venter spændt på detaljerne om Underground Racing’s projekt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.