fbpx

Underground Racing tuner på Huracan

Alle informationerne bliver udgivet meget snart

Der findes ikke mange af dem, men disse Lamborghini tunings specialister fra Underground Racing har udgivet de første billeder og info, om deres twin-turbo tunings program for Lamborghini Huracan.

Underground Racing fortæller, at de første tests med deres nye setup har været gode. De nærmere informationer omkring hvor meget den yder, er de ikke kommet ud med endnu. Men det nye setup er bygget på deres eget JJR MoTec M1 elektronik og firmware system.

Følelsen af at køre en Huracan med deres twin-turbo setup, er ikke noget man kan forklare hvordan føles. Det skal opleves. Og snart lægges sidste hånd på bilen, og så udgiver de alle informationerne om den.

En standard Lamborghini Huracan har en 5,2-liters V10 motor med 610 hestekræfter og 560 Nm. Den vejer 1.422 kilo, og går til 100 km/t på bare 3,2 sekunder. Topfarten sættes ind ved hele 325 km/t. Vi venter spændt på detaljerne om Underground Racing’s projekt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!