fbpx

TYVERI: Tysk Porsche Cayenne får stjålet fælgene i København

En tysk indregistreret Porsche Cayenne efterladt på paller forleden i København

En formodet tysk familie har nok fået sig en lidt mindre spændende oplevelse af Danmark, efter at de under et ophold i København forleden uge, måtte være vidne til at deres Porsche Cayenne stod på paller og plastik kasser på hotellets parkeringsplads. Det skete ud for Hotel AC Bella Sky på Amager natten til mandag for nogle uger siden.

Det hænder ofte rundt om i verden, at dyre biler får stjålet deres fælge. Ofte bliver der brugt mælkekasser eller træklodser under bilerne, så hjulene får en frihøjde og kan skrues af. Men rart må det ikke være, at ville ud og se byen, og så blive mødt at sådan et syn.

Hvilke hjul der har siddet på bilen, ved vi ikke. Men det kunne godt tyde på, at bilen er en Porsche Cayenne Turbo. Under hjelmen må den så derfor have en 4,8-liters turbo motor med 550 hestekræfter, der gør det muligt at ramme 100 km/t på 4,7 sekunder.

Bilen har tilmed keramiske bremser på billederne. De blev senere på ugen også stjålet, før hele bilen forsvandt (formentlig fragtet hjem til Tyskland). Der er efterfølgende sat ‘VAGT’ skilte op på  hegnet omkring parkeringspladsen, så der for fremtiden formentlig er bedre sikkerhed.

[nggallery id=557]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.