fbpx

Tuning til Mercedes-Benz CLA 45 AMG

B&B Automobiltechnik har smidt 450 hestekræfter i CLA 45 AMG

Så er der en opgraderings muligheder til alle ejere af Mercedes-Benz CLA 45 AMG fra B&B Automobiltechnik.

B&B tilbyder en tunings opgradering, i tre niveauer. Første stage koster 1.298 Euro, og her får du en optimeret motorstyring der giver bilen 400 hestekræfter og 510 Nm.

I næste trin til 3.950 Euro, får du også nyt luftindtag med, ny manifold og den optimerede motorstyring. Det giver bilen 425 hestekræfter og 540 Nm.

Til slut kan du vælge stage 3, som koster 6.950 Euro. Det indeholder alle førnævnte dele plus en ny turbolader. Med de ting får den 450 hestekræfter og 580 Nm, og kan derved løbe til 100 km/t på 3,6 sekunder mens topfarten sættes ind ved 296 km/t.

Som tilkøb kan man vælge en ny undervogn, et nyt oliekølingssystem og et sænkningssæt som gør bilen 30 mm lavere foran og 25 mm bagpå. Derudover tilbyder de nye bremser og andre 20-tommer alufælge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.