Tuning: 700-hestekræfter til BMW M4

Tyske CarbonFiber Dynamics bygger BMW M4 med 700 hestekræfter

Hvis du synes at du mangler noget power i din BMW M4, og ikke orker at betale ekstra for at få M4 GTS modellen, så er CarbonFiber Dynamics i Tyskland klar med et produkt til dig.

De byder på intet mindre ned 700 hestekræfter i M4 modellen, i projektbilen som de kalder for ‘Project M4R’.

Som navnet antyder, er firmaet producent af en række kulfiberdele til forskellige tyske performance modeller. På denne BMW har de sat en ny underlæbe på foran, luftindtag i motorhjelmen samt andre aerodynamiske sideskørter. Derudover har den en kulfiber hækvinge bagpå, en diffuser i bunden af bagkofangeren samt en kulfiber hækspoiler på bagklappen. På sidespejlene har bilen også fået kulfiber, mens der rundt om nyrerne og de store luftindtag foran også findes kulfiber dele.

Fælgene er blevet udskiftet med et sæt 20-tommer BBS fælge med Toyo Proxes T1 dæk. Bag dem sidder et større sæt bremser fra Mov’It, med nye større skivebremser foran og bagpå.

Under motorhjelmen er turboladerne blevet opgraderet. Dertil er der kommet et optimeret luftindtags system samt et nyt luftfilter. Udstødningen er lavet i titanium, et ‘Burger Motorsport JB4’ tunings modul har fundet vejen til bilen, koblingen er blevet forstærket med en ‘Dodson Motorsport’ kobling og undervognen er udskiftet med en Bilstein B16 DampTronic gevindundervogn.

I øjeblikket yder bilen dog 600 hestekræfter og 827 Nm. Men med de sidste justeringer skulle den meget gerne lande på de magiske 700! Hvad prisen for hele sættet er, vides dog ikke.

[nggallery id=542]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111