fbpx

Tuning: 700-hestekræfter til BMW M4

Tyske CarbonFiber Dynamics bygger BMW M4 med 700 hestekræfter

Hvis du synes at du mangler noget power i din BMW M4, og ikke orker at betale ekstra for at få M4 GTS modellen, så er CarbonFiber Dynamics i Tyskland klar med et produkt til dig.

De byder på intet mindre ned 700 hestekræfter i M4 modellen, i projektbilen som de kalder for ‘Project M4R’.

Som navnet antyder, er firmaet producent af en række kulfiberdele til forskellige tyske performance modeller. På denne BMW har de sat en ny underlæbe på foran, luftindtag i motorhjelmen samt andre aerodynamiske sideskørter. Derudover har den en kulfiber hækvinge bagpå, en diffuser i bunden af bagkofangeren samt en kulfiber hækspoiler på bagklappen. På sidespejlene har bilen også fået kulfiber, mens der rundt om nyrerne og de store luftindtag foran også findes kulfiber dele.

Fælgene er blevet udskiftet med et sæt 20-tommer BBS fælge med Toyo Proxes T1 dæk. Bag dem sidder et større sæt bremser fra Mov’It, med nye større skivebremser foran og bagpå.

LÆS OGSÅ:
MotorShow Nord

Under motorhjelmen er turboladerne blevet opgraderet. Dertil er der kommet et optimeret luftindtags system samt et nyt luftfilter. Udstødningen er lavet i titanium, et ‘Burger Motorsport JB4’ tunings modul har fundet vejen til bilen, koblingen er blevet forstærket med en ‘Dodson Motorsport’ kobling og undervognen er udskiftet med en Bilstein B16 DampTronic gevindundervogn.

I øjeblikket yder bilen dog 600 hestekræfter og 827 Nm. Men med de sidste justeringer skulle den meget gerne lande på de magiske 700! Hvad prisen for hele sættet er, vides dog ikke.

[nggallery id=542]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.