Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Tre bilfabrikanter stopper salg i Rusland

Efter rublens værdifald stopper salget af GM, Jaguar Land Rover og Audi i Rusland

De økonomiske sanktioner har efterhånden haft sin indflydelse på Rusland. Med dem betyder det også, at Ruslands valutas værdi er faldet. Derfor sætter tre mærker nu deres salg på pause i landet.

Med et fald på 40% i værdi siden juni 2014, er det ved at nærme sig en af de største økonomiske kriser i 16 år for Rusland. De sidste mange uger er man derfor begyndt at opkøbe ting, som kan holde deres værdi. Deriblandt biler. På den måde kan man konvertere sine penge, ved disse genstandes værdi.

Det betød at større boom for de forskellige producenter, da de pludselig fik dette øget salg. Men det holdt ikke længe, for i takt med at rublens værdi faldt, faldt den reelle indtjening på salgene også. Og fra at lave overskud på et salg, betød det pludselig et underskud på hver solgte bil. Derfor blev det besluttet i tirsdags fra General Motors, at man ville sætte salget på hold i en periode.

Det samme skete for Audi i tirsdags, og de fortalte samtidig at salget ville blive genoptaget så snart nye priser var udarbejdet ud fra rublens nye lavere værdi.

Hos Jaguar Land Rover, blev salget også stoppet. Men det blev allerede genoptaget dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.