fbpx

Transit i kampagne med iværksættere

Ford har lanceret en reklamefilm med danske iværksættere

At starte et dansk surf brand i Danmark, er som filmen beskriver det, nok ikke verdens bedste ide. Men drengene i filmen tog skridtet alligevel, og de er endt med at ligge i 60 butikker på verdensplan. Det må siges at være en stor succes.

Det startede med et eget produceret surfbræt, men udviklede sig til også at omhandle tøj. Og det var ikke ligefrem en nem omgang, da der skulle tages stilling til en helt  masse ting af hvad man kan, og bestemt også hvad man ikke kan. Og selvom drengene ofte drømmer om at kunne holde lidt fri, driver det dem alligevel at arbejde videre. For som de siger: “at se nogle gå rundt i noget af det man har lavet, så er det det hele værd.”

I filmen ses den nye Ford Transit. En kassevogn som i dette tilfælde, opfylder deres krav. Bilen henvender sig mest til de forretningsdrivende, og den er en del af Transit-serien. Den består af modeller som Transit Connect, Transit Custom, Transit og Transit Courier.

LÆS OGSÅ:
Prior Design bygger på Ferrari 458 Italia

Se filmen i toppen af artiklen, eller se mere om Transit på Ford’s hjemmeside samt i galleriet herunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.