Transit i kampagne med iværksættere

Ford har lanceret en reklamefilm med danske iværksættere

At starte et dansk surf brand i Danmark, er som filmen beskriver det, nok ikke verdens bedste ide. Men drengene i filmen tog skridtet alligevel, og de er endt med at ligge i 60 butikker på verdensplan. Det må siges at være en stor succes.

Det startede med et eget produceret surfbræt, men udviklede sig til også at omhandle tøj. Og det var ikke ligefrem en nem omgang, da der skulle tages stilling til en helt  masse ting af hvad man kan, og bestemt også hvad man ikke kan. Og selvom drengene ofte drømmer om at kunne holde lidt fri, driver det dem alligevel at arbejde videre. For som de siger: “at se nogle gå rundt i noget af det man har lavet, så er det det hele værd.”

I filmen ses den nye Ford Transit. En kassevogn som i dette tilfælde, opfylder deres krav. Bilen henvender sig mest til de forretningsdrivende, og den er en del af Transit-serien. Den består af modeller som Transit Connect, Transit Custom, Transit og Transit Courier.

Se filmen i toppen af artiklen, eller se mere om Transit på Ford’s hjemmeside samt i galleriet herunder.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!