fbpx

Trafikken på Christianshavn støjer for meget

300 Christianshavnere spurgt til råds om forbedringer for området

Christianshavns Lokaludvalg har haft 300 borgere med i en undersøgelse, da der i august blev inviteret til at deltage i et borgerpanel, til fordel for at gøre Christianshavn til et bedre område.

Den første undersøgelse som lokaludvalget sendte ud til borgerne, gik blandt andet ud på hvordan bynaturen kunne blive bedre. Hertil kom der ønsker om, at der skulle bygges flere grønne områder, til trods for at der er en overordnet tilfredshed med de nuværende. Det gamle torv på Christianshavn har f.eks haft træer før i tiden, men efter metroen er kommet, er det ikke tilfældet længere.

Et andet emne var, at skraldet flyder. Om det er et tegn på for få renovationsmedarbejdere eller for meget skrald generelt, er uvist fra to borgere. Et er dog sikkert, der er for mange hundelorte i området, specielt fra hunde der ikke kommer fra Christianshavn.

Trafikstøjen er et problem
Trafikstøjen er ligeledes et kæmpe problem på Christianshavn. Hele 51,2 procent svarede på, at der godt kunne komme flere grønne sti- og transportforbindelser, som ikke nødvendigvis var til motoriserede køretøjer. En borger har kommenteret, at støjen fra den travle bytrafik gør, at næsten uanset hvor på Christianshavn man befinder sig, så kan man ikke til fulde nyde de grønne områder.

Hvad der præcist skal ske fra nu af, melder artiklen ikke noget om. Men forslagene fra de 300 borgere bliver taget med som en bog af gode ideer, da det tyder på at indbyggerne gerne vil med på råd, når det handler om denne slags ting i deres nærområder. Så måske ser vi snart et Christianshavn, med flere grønne områder og langt mindre trafik i gaderne.

Du kan læse mere i Amager Bladet fra tirsdag den 15 september 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.