fbpx

Top Gear udgiver teaser for sæson 22

Porsche 918 Spyder, McLaren P1 og LaFerrari er nogle af bilerne i sæson 22

Top Gear har udgivet en teaser video, som viser den meget længe ventede samling af superbiler i samme show, nemlig hvor Porsche 918 Spyder sættes op mod McLaren P1 og LaFerrari.

Forleden udgav de få informationer omkring sæson 22, hvor bilerne var en del af detaljerne. Her kunne man også læse, at bilerne er med i det næste Top Gear Magazine der fås til iPad abonnenter.

Sæson 22 kommer den 25 januar, og ud over de tre specielle superbiler kan man også se mere til Jaguar F-Type R Coupé, Lamborghini Hurracan, Lexus RC F og selvfølgelig Mercedes-AMG GT.

Og som altid kommer der noget lidt anderledes. Denne gang kan vi se frem til en test af BMW i8, samt et race mellem Renault Twizy og en motorcykel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.