fbpx

Top Gear trioen får nyt job hos Amazon

Amazon har lavet kontrakt med Top Gear trioen, og skal nu lave nyt bilprogram

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har alle skrevet kontrakt med Amazon, for at gå sammen om et nyt bilprogram. Det hele skal foregå på Amazon’s streaming tjeneste, og får lancering næste år.

Produceren bag showet bliver Andy Wilman, som også tidligere har været ansat under Top Gear showet. Han skal sammen med en ven til den tidligere producer, sammen skabe det næste bilprogram med værterne.

Aftalen slår ring om måneder lange spekulationer frem og tilbage for fremtiden med disse tv værter, efter uheldet mellem Jeremy Clarkson og BBC.

Dertil giver det alle verdens fans af Top Gear deres bekræftelse på, at showet vil indeholde de tre velkendte ansigter. Hvad bilprogrammets titel bliver, vides ikke endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.