fbpx

Top Gear trioen får nyt job hos Amazon

Amazon har lavet kontrakt med Top Gear trioen, og skal nu lave nyt bilprogram

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har alle skrevet kontrakt med Amazon, for at gå sammen om et nyt bilprogram. Det hele skal foregå på Amazon’s streaming tjeneste, og får lancering næste år.

Produceren bag showet bliver Andy Wilman, som også tidligere har været ansat under Top Gear showet. Han skal sammen med en ven til den tidligere producer, sammen skabe det næste bilprogram med værterne.

Aftalen slår ring om måneder lange spekulationer frem og tilbage for fremtiden med disse tv værter, efter uheldet mellem Jeremy Clarkson og BBC.

Dertil giver det alle verdens fans af Top Gear deres bekræftelse på, at showet vil indeholde de tre velkendte ansigter. Hvad bilprogrammets titel bliver, vides ikke endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!