Top Gear teamet er bekræftet: Her er værterne!

Det næste hold af Top Gear værter er nu bekræftet. Og det bliver velkendte ansigter!

Det er netop blevet bekræftet, at det næste hold af Top Gear værter bliver en række kendte ansigter.

I følge The Telegraph har Top Gear hosten Chris Evans fået bekræftet sine to kommende medværter, som bliver de velkendte personer Sabine Schmitz og Chris Harris.

Vi har i de nyere år fulgt meget med på YouTube, hvor Chris Harris har slået igennem på kanalen /Cars, mens vi nok alle kender den tyske racerkøre Sabine Schmitz, som nok er mest kendt for en masse med Nürburgring.

LÆS OGSÅ: Pro-Street.dk finder stjålet Supra på Amager

Det rygtes at der ikke kun bliver en ‘hovedvært’, men faktisk to. Og det er anderledes fra det setup vi normalt kender Top Gear under. Den nye med-hovedvært spås at være Formel 1 køreren David Coulthard.

Første episode ruller over skærmen søndag den 8 maj, og vil blive en 16 episoders lang sæson. Om det nye Top Gear crew får lige så meget opbakning som det tidligere bestående af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond vides ikke. Meen, mon ikke det nok skal gå, med disse tre personer i hovedrollerne.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!