fbpx

Tom K skal være ‘Grand Marshal’

Når paradeomgangen køres, vil Tom K lægge i front ved Le Mans 2015

Pressemeddelelse

Udvælgelseskomitéen for Automobile Club de l’Ouest (ACO) har accepteret alle Audis tre nomineringer til den 83. udgave af 24 timers løbet Le Mans.

Derfor vil tre Audi R18 e-tron quattro konkurrere i verdens største udholdenhedsløb den 13. og 14. juni 2015. Samtidig blev det meldt ud, at Tom Kristensen har fået æren som “Grand Marshal” i årets Le Man, hvilket bl.a. indebærer at køre forrest og lede feltet rundt på paradeomgangen.

ACO offentliggjorde listen over de 56 deltagere på pressemødet i Paris den 5. februar. Takket være sin 13. sejr på Le Mans sidste år var Audi garanteret en plads i LMP1 klassen, og sidste års vindere Marcel Fässler / André Lotterer / Benoît Tréluyer (CH / D / F) er indstillede på at kæmpe for deres fjerde sejr – i år i Audi nummer 7.

Til det begrænsede antal af tilgængelige pladser har udvælgelseskomitéen nu accepteret de to andre nomineringer fra Audi Sport Team Joest. Lucas di Grassi / Loïc Duval / Oliver Jarvis (BR / F / GB) vil deltage i det ikoniske løb i Audi nummer 8, mens Filipe Albuquerque (P), Marco Bonanomi (I) og nyligt tegnede René Rast (D) vil fuldføre Audis line-up i Audi nummer 9.

“Vi er glade for, at ACO har accepteret vores tre nomineringer,” siger chefen for Audi Motorsport Dr. Wolfgang Ullrich, der deltog i arrangementet i Paris sammen med Chris Reinke, chef for LMP. “Audi vil konkurrere på Le Mans for 17. gang i træk og har hidtil været ubesejret med sine hybrid-drevne biler.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.