fbpx

Til foråret lander Audi TT RS med 400 hestekræfter!

Audi er klar med den nye Audi TT RS, som yder 400 hestekræfter fra den 2,5-liters TFSI motor

Audi Sport har været i gang med TT-modelrækken, og givet TT RS hele 400 hestekræfter fra en femcylindrede motor. Det giver en fantastisk lyd, og bilen lander i forhandlerne til foråret 2019.

På det ydre er Audi TT RS blevet en rigtig mandebil. En nydesignet front og markant bagende, giver bilen en dynamisk fremtoning.

Kølergrillen foran kommer i sort højglans med en sort mat singleframe-ramme, og har et Quattro-logo i mat titaniumlook nederst.

I frontens sider er der større luftindtag, som næsten går hele vejen hen til forhjulets hjulkasse. Det får bilen til at fremstå endnu bredere.

Hen af siden har TT RS fået sideskørter med sort højglans. Sidespejlene kan lakeres i enten bilens farve, mat aluminiumsoptik, sort højglans eller kulfiber.

Bag de enten 19″ eller 20″-fælge, finder du indvendigt ventilerede og perforerede stålskiver på forakslen, mens klodserne som standard er lakeret sorte. De kan dog fås i røde, som ekstraudstyr.

LÆS OGSÅ:
Derfor vandt Opel Astra Årets Bil 2016

Bagerst på Audi TT RS er der kommet en nydesignet hækspoiler med såkaldte ‘winglets’ på siderne. Derunder er der kommet lodrette designelementer og nederst finder man to store ovale afgangsrør, som vi kender fra andre RS-modeller.

Masser af nye frække detaljer

Forlygterne i den nye Audi TT RS kommer som standard i LED. Vil du have de fede Matrix-LED-forlygter, er det tilkøb. De regulerer selv fjernlyset.

Baglygterne kan fås i Matrix-OLED-teknologi, som i 3D-design sætter scenen, når tændingen tilsluttes.

Når du skal vælge din nye Audi TT RS, kan du vælge mellem hele otte farver. Det er blandt andet den nye RS-specifikke farve kyalamigrøn samt de to nye farver pulsorange og turboblå.

For lidt ekstra kroner, kan du få en optikpakke, som blandt andet kan give Audi-ringene og TT RS-logoet foran og bagpå i sort.

Under hjelmen slippes den løs

Den prisbelønnede femcylindrede motor, yder sine 400 hestekræfter og 480 Nm fra en 2,5-liters TFSI motor.

LÆS OGSÅ:
Nyt dansk autoværn skal sluge trafikstøjen

Via Quattro-firehjulstrækket og den lynhurtige 7-trins S-Tronic gearkasse, sendes bilen fra 0-100 km/t på bare 3,7 sekunder for Coupé-modellen.

Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/t. Den kan dog øges til 280 km/t, efter ønske.

I kabinen kan du ændre på fire køreindstillinger som Comfort, Auto, Dynamic og Individual. De respektive programmer ændrer på bilens indstillinger, og giver blandt andet markant øget speederrespons, tungere styretøj og udstødningsspjældene.

Kabinen er præget af sport

Træder du indenfor i kabinen på TT RS, mødes du af RS-sportsæder med diamantformede syninger i Alcantara. Rundt om på sæder, rat, pedallister og gearvælger, finder du RS-logoer. På rattet kommer der nu som standard, en rød klokken-12 markering.

Som standard får du det virtuelle cockpit på en 12,3″ skærm, som viser dig informationer om dæktryk, drejningsmoment og g-kræfter.

På luftdysserne kommer der i den nye RS-designpakke, røde og blå detaljer. Det går igen på selerne og måtterne, hvor der også er RS-logoer i bilens kabine. Går du all-in og vælger den udvidede RS-designpakke, kan du også vælge andre farver på sæder og midterkonsollen.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Onsdagstræf i Rødovre juli 2014

Audi TT RS kommer til Danmark

Både den åbne og lukkede variant af den nye Audi TT RS, lander i Danmark til foråret 2019.

De danske priser kendes desværre ikke endnu.

Bonusinfo: Til trods for sin høje ydelse på 400 hestekræfter og 480 Nm, så er Audi TT RS opgivet til et forbrug på 12,3-12,7 km/l ved blandet kørsel.

[nggallery id=1020]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.