fbpx

Tesla: Nyt batteri på 3 minutter

Tesla åbner ny batteriskiftestation som skifter batteri på 3 minutter

Tesla har annonceret at de vil åbne en ny batteriskiftestation i næste uge. Dermed kan Tesla ejere få skiftet til et fuldt opladt batteri, på tre minutter.

I første omgang er det dog kun for inviterede Tesla Model S ejere, som får muligheden. Det sker på batteriskiftestationen i Harris Ranch i Californien.

Mens informationerne omkring selve skiftestationen er begrænset, vil systemet dog være tæt på det samme som blev demonstreret i sommeren sidste år.

Tesla fortæller også, at skiftene kun bliver udført efter forudgående aftale, men at det vil koste en del mindre end hvis du skulle fylde en tilsvarende brændstofbil helt op. Og selvom at tre minutter for et skift ikke er meget, satser Tesla på at det kan bringes ned til under et minut.

Hvis løsningen bliver populær, vil man overveje at rulle systemet ud på flere steder i verden.

LÆS OGSÅ:
Mercedes-Benz teaser næste generation af LED forlygter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.