Tesla: Nyt batteri på 3 minutter

Tesla åbner ny batteriskiftestation som skifter batteri på 3 minutter

Tesla har annonceret at de vil åbne en ny batteriskiftestation i næste uge. Dermed kan Tesla ejere få skiftet til et fuldt opladt batteri, på tre minutter.

I første omgang er det dog kun for inviterede Tesla Model S ejere, som får muligheden. Det sker på batteriskiftestationen i Harris Ranch i Californien.

Mens informationerne omkring selve skiftestationen er begrænset, vil systemet dog være tæt på det samme som blev demonstreret i sommeren sidste år.

Tesla fortæller også, at skiftene kun bliver udført efter forudgående aftale, men at det vil koste en del mindre end hvis du skulle fylde en tilsvarende brændstofbil helt op. Og selvom at tre minutter for et skift ikke er meget, satser Tesla på at det kan bringes ned til under et minut.

Hvis løsningen bliver populær, vil man overveje at rulle systemet ud på flere steder i verden.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!