fbpx

Tesla Model S er stadigvæk den mest elsket bil

Stor samling af tilfredshed blandt bilkøbere, sender Tesla i top

For andet år i træk er Tesla Model S kommet på førstepladsen, over de mest elskede biler i verden.

Førstepladsen indtages i en samling af tilfredshed hos de forskellige ejere, udført af Consumer Reports. De samler 350.000 biler i alderen 1-3 år.

Og her lægger Tesla Model S altså i toppen for andet år i træk, med 98 procent (99 procent sidste år) i tilfredshed hos de købere som har købt den elektriske bil og mener at de godt kunne finde på et købe den igen. Det er blandt andet køreegenskaberne, stilen, “brændstof økonomien” (som her er sat i gåseøjne når den jo er elektrisk), lav vedligeholdelse og reparations omkostninger samt plads til bagage, der trækker bilen op på førstepladsen.

Andenpladsen indtages af Chevrolet Corvette Stingray, som løber med en tilfredshed på 95%. Porsche Boxster/Cayman indtager tredjepladsen med 91% tilfredshed hos sine ejere.

Consumer Reports fortæller at mere end 280 modeller fik en middelmådig bedømmelse på 70% af deres ejere. Kun fire biler fik under 50% i tilfredsheds bedømmelsen.

Her er alle vinderne, baseret på deres segmenter:

Sportsvogne: Chevrolet Corvette Stingray (95%)

Små SUVs: Subaru Forester (83%)

Luksus mellemklasse/store: Mercedes-Benz E-Klasse Diesel (88%)

Mellemklasse: Mazda6 (81%)

Pickup trucks: Ford F-250 / F-350 Diesel (80%)

Luksus mellemklasse/store SUVs: Porsche Cayenne (87%)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.