fbpx

Tesla Model 3 sælger på fuld skrue

Aldrig før har en enkelt elbil solgt så meget, på så kort tid

Forøget produktions antallet flere gange

Allerede tilbage i maj og juni var Tesla ude og fortælle, at man ville øge antallet af den nye Tesla Model 3 i produktionen, fordi at efterspørgslen var så stor. Derfor blev antallet af producerede biler forøget til 6.000 enheder, men allerede i juli kunne de så fortælle igen, at hele 14.250 enheder var blevet bestilt.

I august kom det så frem, at op mod 17.800 biler var på bestillingslisten, og her i slutningen af året i september måned, var antallet helt oppe på 22.500 biler.

Tal alene fra USA

Alle de nævnte modeller, er biler som udelukkende er solgt på det amerikanske marked. Websitet InsideEV forudser ud fra forskellige modeller, at man kan forvente at Tesla Model 3 alene i december 2018 har solgt i hele 25.250 biler! Og viser det sig at være rigtigt, så er der aldrig før blevet solgt så mange elektriske biler af samme model, på så kort tid.

LÆS OGSÅ:
Video: Audi RS6 Avant vs. Merecedes-Benz CLS 63 AMG Shooting brake

Siden salget startede i december 2017, er der i alt blevet bestilt næsten 140.000 biler af Model 3, til her i slutningen af 2018.

Med disse enorme salgstal, er Tesla Model 3 endda en bil som er blevet solgt i større antal, end hele plug-in hybrid markedet til sammen, i 2015. Til sammenligning er det næsthøjeste antal solgte elektriske biler i Amerika, Nissan Leaf, der på et enkelt år i 2014 solgte 30.200 biler.

I alt har Tesla solgt 191.627 biler i USA, fra alle modellerne kombineret, Model 3, S og X.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.