TechArt styling til Porsche 911 GTS

Kan løftes 45 mm via en knap

Så er der ny styling til Porsche 911 GTS fra de tyske tunere TechArt, som denne gang har bygget på en åben udgave.

Den nye opgradering giver bilen en ny forkofanger, andre sideskørter og en hækvinge bagpå. Dertil har den fået andre alufælge, et nyt udstødningssystem og en længere række af kulfiber detaljer, som f.eks sidespejle og kulfiber rundt om forlygterne. Og så fås den med et ‘Noselift’ system, som gør at du kan hæve bilen hele 45 mm ved et tryk på en knap!

På interiørdelen fås den med premium læder med syninger og kulfiber dele rundt om på panelerne. Der kan ligeledes købes andre aluminiumspedaler, farvede instrumenture og et multifunktions sportsrat med gearskiftepedaler.

Der er ingen informationer omkring motortuning i denne omgang, men den 3,8-liters seks-cylindret motor yder som standard 430 hestekræfter og 440 Nm.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!