fbpx

Teaser: Kommende Skoda Rapid erstatning ser sportslig ud

Den fulde afsløring vil finde sted før slutningen af i år

I sidste uge afslørede Skoda hvordan fremtiden kommer til at se ud, med deres super frække og sportslige konceptbil, Vision RS Koncept, som blev vist frem i Paris. En konceptbil, der skal fungere som erstatning for den nuværende Skoda Rapid.

Og allerede nu er Skoda altså klar med en teaser for den endelige produktionsbil.

Der er dog ikke meget at se på det nuværende teaser billede, men alene bilens udseende ser ud til at være noget af en opgradering i forhold til den form for Skoda Rapid vi kender idag. Når den endeligt lander på markedet, vil den dog både erstatte Skoda Rapid Spaceback og den femdørs hatchback variant. I videoen for oven kan man se en prototype, af den kommende bil.

Skoda har ikke udgivet nogle informationer om bilen overhovedet endnu, men det spås at den nye erstatningsbil vil få Volkswagen gruppens MQB A0 platform, som den første i Skoda rækken. Den fulde afsløring vil finde sted inden dette år slutter, så vi kan formentlig få lov at se nærmere på bilen ved næste års motorshow i Geneve, som finder sted i marts.

LÆS OGSÅ:
MEGA-galleri: Lovlig streetrace i Odense, 28-04-2018

Når bilen endelig bliver afsløret, vil det nok ikke komme bag på nogen, at den har adopteret en række af elementerne fra konceptbilen Vision RS. Og det betyder derfor nok også, at den kraftigste model i programmet, vil blive med RS-logoer på grillen og hybrid teknik, så den rammer et sted over de 200 hestekræfter. Konceptbilen blev vist frem med en 1,5-liters benzin motor med en elektrisk motor, som til sammen ydet 241 hestekræfter.

Rapid-navnet dør nu

Selvom der ikke er udgivet mange informationer overhovedet endnu om bilen, så er det dog allerede kommet ud nu, at modelbetegnelsen Rapid, forsvinder fra modelprogrammet. Det gør man, for at få bilen til at distancere sig så meget som muligt, fra sin klumpede forgænger. I et filnavn på et billede man før har fået fat i af bilen, indeholdt filnavnet ordet ‘Spaceback’. Så om det bliver det nye erstatningsnavn, kunne noget godt tyde på.

Motor1 har også forsøgt sig med at lysne dette teaserbillede, for at få flere detaljer frem i bilen. Men det er ikke lykkes. Prototypen man kan se på videoen, afslører dog at Golf-konkurrenten kommer til at have et skarpt design på sit ydre, mens sporvidden ser ud til at være øget.

LÆS OGSÅ:
Brug mobilen i bilen – uden at det er ulovligt

Skoda har flere nye modeller på programmet, end denne. Tidligere blev den super kompakte crossover vist frem under konceptet Vision X Concept, som vi formentlig får af se til debut ved næste års Geneve Motor Show.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.