fbpx

Teaser for næste Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Mercedes-Benz har udgivet endnu en teaser for næste C63 AMG Coupe

Mercedes-Benz AMG har udgivet endnu en teaser for den kommende C63 AMG Coupe.

Det er ikke første gang at de udgiver sådan en teaser, og denne gang ses bilen kort på en racerbane. Det siges at den officielle lancering sker på næste onsdag, mens der er små indikationer på at billeder og detaljer allerede kommer i morgen.

Under forklædningen på videoen gemmer sig formentlig topmodellen C63 AMG S, som under hjelmen formentlig får en 4,0-liters V8 med twin-turbo. Den yder omkring 503 hestekræfter og 698 Nm. 0-100 km/t vil formentlig blive på omkring 3,8 eller 3,9 sekunder.

Der er planer om fra Mercedes-Benz om, at hele den nye C-klasse modelrække bliver vist frem om cirka en måned, under Frankfurt Motor Show. Kort efter åbnes der op for de første ordre, med levering omkring slutningen af i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.