Teaser for næste Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Mercedes-Benz har udgivet endnu en teaser for næste C63 AMG Coupe

Mercedes-Benz AMG har udgivet endnu en teaser for den kommende C63 AMG Coupe.

Det er ikke første gang at de udgiver sådan en teaser, og denne gang ses bilen kort på en racerbane. Det siges at den officielle lancering sker på næste onsdag, mens der er små indikationer på at billeder og detaljer allerede kommer i morgen.

Under forklædningen på videoen gemmer sig formentlig topmodellen C63 AMG S, som under hjelmen formentlig får en 4,0-liters V8 med twin-turbo. Den yder omkring 503 hestekræfter og 698 Nm. 0-100 km/t vil formentlig blive på omkring 3,8 eller 3,9 sekunder.

Der er planer om fra Mercedes-Benz om, at hele den nye C-klasse modelrække bliver vist frem om cirka en måned, under Frankfurt Motor Show. Kort efter åbnes der op for de første ordre, med levering omkring slutningen af i år.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!