fbpx

Team Audi 80 til Ralley Monte-Carlo Historique

Toni Hansen og Per Brodersen endte som nummer 22

Pressemeddelelse

Ambitionerne hos Team Audi 80 om en placering i top 10 var ikke urealistiske efter de to sidste års placeringer som henholdsvis nr. 19 og 11 kombineret med flere hestekræfter til dette års løb.

Toni Hansen og Per Brodersen har kørt fantastisk men mistede et super godt resultat, og det er, hvad der kan ske i rally. Omstændighederne taget i betragtning er de dog godt tilfredse med at have kørt sig op til en slutplacering som nr. 22.

Efter en kold start fra Rådhuspladsen i København torsdag den 29. januar blev det i løbet af ugens 3.000 km, der omfattede 14 specialetaper i de sydfranske Alper, kun koldere.

Fredag startede den længste etape i det hårde rally, og forude ventede 36 timer uden søvn inden første etapemål i Monaco.

Søndag var mange stødt ind i problemer efter 3 døgns kraftigt snefald over det sydlige Frankrig, og selv internationale topkørere havde ikke kunne holde deres biler på vejen men var også endt i grøften. Team Audi 80 med Toni Hansen og Per Brodersen havde kørt sig op som nummer 17 og bedste danskere, men på dagens sidste specialetape var vejen blokeret af andre biler, der var kørt fast i sneen. Team Audi 80 fik derfor et stort tidstab og var herefter uden mulighed for en topplacering.

Mandag prægede store mængder sne fortsat Rally Monte-Carlo Historique, men Team Audi 80 var nu rykket op som nr. 38 og forventede yderligere fremgang.

Tirsdag var deltagerne nået frem til Monaco efter to døgn i bjergene i Ardeche-området, og nu ventede De Lange Knives Nat i Alperne nord for Nice. De gennemsnitshastigheder, der skulle holdes, var sat så højt, at ingen ville kunne opnå dem på de smalle bjergveje, og på disse to specialetaper får deltagerne typisk lige så mange strafpoint som på de foregående 12.

Rallye Monte-Carlo Historique sluttede onsdag morgen i Monaco som et af de hårdeste nogensinde, hvad snevejr og svært fremkommelige veje angår. 325 biler startede, mens kun 254 nåede i mål i Monaco. Team Audi 80 med Toni Hansen og Per Brodersen sluttede som anden bedste danske bil med en placering som nr. 22.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.