fbpx

Stor efterspørgsel på Cactus

Citroën møder stor interesse for Cactus, og øger derfor produktionen

Citroën er i gang med at øge produktionen af den nye Cactus, for at kunne følge med på efterspørgslen. Den nye crossover er nemlig blevet meget eftertragtet, trods designet i de flestes øjne ikke er det kønneste.

Og det giver Citroën en god fordel i crossover segmentet, så der nu på Villaverde fabrikken i Spanien nu kommer en øget produktion i nærmeste fremtid. Den daglige produktion ventes at stige med hele 20%, da bilen er godt i gang med at indtage de europæiske markeder.

Spansk medie fortæller, at arbejderne på fabrikken må arbejde ekstra i november, for overhovedet at kunne følge med på C4 Cactus, som er bygget på samme platform som C3, og vejer derved 200 kilo mindre end C4. En af de store succeser er bilens pris. I blandt andet Frankrig starter den på 13.950 Euro (103.874 DKK uden afgifter). I Danmark koster den fra 169.990.

Ifølge industri analyser, tyder det på at der vil blive solgt mellem 50.000-100.000 C4 Cactus hvert år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.