Stor efterspørgsel på Cactus

Citroën møder stor interesse for Cactus, og øger derfor produktionen

Citroën er i gang med at øge produktionen af den nye Cactus, for at kunne følge med på efterspørgslen. Den nye crossover er nemlig blevet meget eftertragtet, trods designet i de flestes øjne ikke er det kønneste.

Og det giver Citroën en god fordel i crossover segmentet, så der nu på Villaverde fabrikken i Spanien nu kommer en øget produktion i nærmeste fremtid. Den daglige produktion ventes at stige med hele 20%, da bilen er godt i gang med at indtage de europæiske markeder.

Spansk medie fortæller, at arbejderne på fabrikken må arbejde ekstra i november, for overhovedet at kunne følge med på C4 Cactus, som er bygget på samme platform som C3, og vejer derved 200 kilo mindre end C4. En af de store succeser er bilens pris. I blandt andet Frankrig starter den på 13.950 Euro (103.874 DKK uden afgifter). I Danmark koster den fra 169.990.

Ifølge industri analyser, tyder det på at der vil blive solgt mellem 50.000-100.000 C4 Cactus hvert år.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!