fbpx

The Stig viste sine evner i København

Top Gears mystiske racerkører, The Stig, har været i København

[youtube]I54015Bs1F8[/youtube]

 

The Stig i København
Forleden gæstede den mystiske racerkører, The Stig, København for at vise sine kørekundskaber forud for det store Top Gear Live show, som finder sted i Forum den 29 marts til 1 april 2012.

 

Kørte Aston Martin Rapide i Kastrup
På det køretekniske anlæg i Kastrup ved siden af lufthavnen, gav The Stig den gas i en Aston Martin Rapide. Han kørte den helt til grænsen foran fans og kendisser som Mikkel Beha Erichsen, Lisbeth Østergaard, Pilou Asbæk, Peter Palshøj, Nicolas Kiesa.
Herved blev myten aflivet om, at den nye ‘The Stig’ skulle være danskeren Nicolas Kiesa.

 

Mere Top Gear Live
Når det store Top Gear Live show går løs, vil The Stig være tilbage og deltage i liveshowet som bl.a bliver gæstet af Anders Breinholt. Top Gear værterne Jeremy Clarkson og James May vil ligeledes være at finde på showet.

 

Under showet vil du kunne se nogle af verdens flotteste, hurtigste og dyreste biler samt nogle meget modificeret køretøjer, som indgår i en række af stunts.

 

[nggallery id=728]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.