fbpx

Steve Jobs BMW er sat til salg

Nu kan du blive den næste ejer, af Steve Jobs BMW E36

Biler som er ejet af kendisser, vil altid være sat til salg for langt mere end de egentlig er værd. Dette gælder også denne hvide BMW E36 Cabriolet, som tidligere er ejet af Steve Jobs.

Bilen er en BMW E36 325i Cabriolet fra 1995, som har gået 138.000 miles. Normalt sælges disse biler for priser på 3-4.000 dollars, hvis der ellers er papire på diverse reparationer. Men lige netop denne model, er sat til salg for 15.000 dollars! Udelukkende p.g.a. den tidligere ejer.

Apple grundlæggeren har nemlig ejet bilen, og derfor er prisen helt i vejret.

Bilen har dokumenter, som beviser at den blev købt af Laurene Powell Jobs, Steve Jobs tidligere kone. Den nuværende ejer forsøger derfor at sælge bilen til en fan, i håb om derved at kunne tage en langt højere pris for bilen.

[nggallery id=463]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.