fbpx

Squadball Rally 2021: Superbiler, med start i København

Flere danskere har deltaget i det lange rally, som havde start i København. Her kan du se billeder fra den første dag.

Stort Squadball Rally startede i København

Foto: Christopher Richardt Larsen @cl.supercars

Der har været kørt et længere Rally under navnet Squadball Rally ned gennem Europa, med start i København. Det skete i sidste uge, fra fredag den 18. juni 2021 med start i København på Langeliniekaj.

Flere danskere valgte at deltage, og i feltet af superbiler kunne findes biler som Porsche 911, Mercedes-Benz S-Klasse AMG, diverse Ferrari modeller, en Honda NSX og mange andre nyere performance og superbiler.

Bilerne kørte sydpå i en mere eller mindre konvoj om formiddagen, da de havde lidt af et program foran sig med hotelovernatninger og destinationer der skulle nåes.

Blandt de lande der skulle besøges var foruden starten i Danmark vores venner syd for i Tyskland, hvor der blev holdt ind i byen Hamborg. Herfra gik det videre til Østrig og byen Innsbruck, hvor der videre blev kørt til Slovenien, Kroatien og slutteligt Italien.

Undervejs på turen har man kunne følge med på Instagram under profilen @Squadballrally, hvor fotografen Mitch Wies fra MV Media har stået for billeder og videoklip undervejs.

Du kan lige nå at se med endnu

Squadball Rally’s egen hjemmeside står der forklaret, at det hele startede for nogle år siden, da arrangøren selv havde et ønske om at prøve at køre med sin sportsvogn på nogle af de mest legendariske veje rundt om i forskellige lande.

LÆS OGSÅ:
Nu får Volkswagen R-modellerne nyt logo

Så den ene tur blev til flere, og andre ejere af tilsvarende biler begyndte at deltage og med tiden voksede det stødt og er i dag blevet til et Rally, som vi kender det fra tidligere arrangører f.eks Gumball Rally og andre.

Dette års Rally er ved at være slut, men du kan lige nå at se med i deres story på Instagram profilen, eller nogle af de billeder som er kommet op derfra løbende.

Alternativt kan du se de flotte billeder fra carspotteren Christopher, som var på pletten på Langeliniekaj i København, da det store felt af superbiler var samlet, inden de kørte afsted sydpå.

GALLERI: Squadball Rally med start i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.