fbpx

Spyvideo: 2019 BMW M850i lægger bredt på Nürburgring

Der er gang i den i disse dage på Nürburgring, hvor en masse bilfabrikanter tester deres kommende modeller. I denne video kan du se den kommende BMW M850i, som starter godt ud med at gå bredt.

Det er YouTuberen AutoMotiveMike, som har lavet videoen. Den indeholder mere end 3 minutters klip med den nye Bimmer, og det er ikke længe siden at en af vores egne læsere spottede samme model i Monaco.

Topmodellen af den nye 8-Serie bliver M8, og på videoen ses M850i som bliver den næstkraftigste variant.

BMW har ikke fortalt meget om den genfødte 8-Serie, men lidt detaljer er der dog kommet ud nu.

BMW 8-Serien får firehjulstræk som standard, så en del af modelnavnet bliver inklusiv xDrive tilføjelsen.

Under hjelmen kommer en sprit ny V8-motor, som i M850i yder 523 hestekræfter og 750 Nm allerede fra 1.800 omdrejninger. En 8-trins Steptronic sportsgearkasse vil stå for at overføre de mange kræfter til alle fire hjul.

LÆS OGSÅ:
Vanvittig video: Her smadrer Koenigsegg, Bugatti´s rekordtid

Den nye BMW 8-Serie forventes lanceret senere i år, hvor topmodellen M8 forventes at blive frigivet senere, men dog stadigvæk i 2018.

[nggallery id=786]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.