fbpx

Spyvideo: 2019 BMW M850i lægger bredt på Nürburgring

Der er gang i den i disse dage på Nürburgring, hvor en masse bilfabrikanter tester deres kommende modeller. I denne video kan du se den kommende BMW M850i, som starter godt ud med at gå bredt.

Det er YouTuberen AutoMotiveMike, som har lavet videoen. Den indeholder mere end 3 minutters klip med den nye Bimmer, og det er ikke længe siden at en af vores egne læsere spottede samme model i Monaco.

Topmodellen af den nye 8-Serie bliver M8, og på videoen ses M850i som bliver den næstkraftigste variant.

BMW har ikke fortalt meget om den genfødte 8-Serie, men lidt detaljer er der dog kommet ud nu.

BMW 8-Serien får firehjulstræk som standard, så en del af modelnavnet bliver inklusiv xDrive tilføjelsen.

Under hjelmen kommer en sprit ny V8-motor, som i M850i yder 523 hestekræfter og 750 Nm allerede fra 1.800 omdrejninger. En 8-trins Steptronic sportsgearkasse vil stå for at overføre de mange kræfter til alle fire hjul.

Den nye BMW 8-Serie forventes lanceret senere i år, hvor topmodellen M8 forventes at blive frigivet senere, men dog stadigvæk i 2018.

[nggallery id=786]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.