Spyshots: Video med 2015 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Kunne få en 450 hestes motor i AMG varianten

 

 

Med kraftig kamouflage på bagenden, blev denne 2015 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake set på Nürburgring for få dage siden.

Til forskel fra den originale CLA, ser det ud som om at stationcar udgaven har længere bagdøre, samt en anden bagklap med en indbygget spoiler.

CLA Shooting Brake forventes at få sin debut inden slutningen af 2014, og forleden fortalte Mercedes-Benz at modellen bliver introduceret til næste år.

Som fjerde model i rækken af A-klassen, efter hatchback udgaven, sedan udgaven (CLA) og crossoveren (GLA), får CLA Shooting Brake højst sandsynligt de samme motorer. En fire-cylinderet 2,0-liters motor med 360 hestekræfter og 450 Nm, kunne godt ende med at blive den mest kraftfulde i en eventuel CLA 45 AMG Shooting Brake variant, mens der på dieselsiden kan opnås en 2,1-liters motor med 170 hestekræfter.

Blandt motorprogrammet vil der nok også komme den Renault-byggede motor, som er en 1,5-liters diesel med 109 hestekræfter, samt en 1,8-liters diesel med 136 hestekræfter.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!