Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Spyshots: Video med 2015 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Kunne få en 450 hestes motor i AMG varianten

 

 

Med kraftig kamouflage på bagenden, blev denne 2015 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake set på Nürburgring for få dage siden.

Til forskel fra den originale CLA, ser det ud som om at stationcar udgaven har længere bagdøre, samt en anden bagklap med en indbygget spoiler.

CLA Shooting Brake forventes at få sin debut inden slutningen af 2014, og forleden fortalte Mercedes-Benz at modellen bliver introduceret til næste år.

Som fjerde model i rækken af A-klassen, efter hatchback udgaven, sedan udgaven (CLA) og crossoveren (GLA), får CLA Shooting Brake højst sandsynligt de samme motorer. En fire-cylinderet 2,0-liters motor med 360 hestekræfter og 450 Nm, kunne godt ende med at blive den mest kraftfulde i en eventuel CLA 45 AMG Shooting Brake variant, mens der på dieselsiden kan opnås en 2,1-liters motor med 170 hestekræfter.

Blandt motorprogrammet vil der nok også komme den Renault-byggede motor, som er en 1,5-liters diesel med 109 hestekræfter, samt en 1,8-liters diesel med 136 hestekræfter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.