fbpx

Spyshots: Så godt lyder den næste Focus RS!

Se en video med den næste Ford Focus RS, når den bliver tævet på Nürburgring

En prototype af den kommende Ford Focus RS, er blevet optaget på Nürburgring, mens den gennemgår en række hårde tests. På videoen er den i forklædning som en Ford Focus ST, men tag ikke fejl. Den store beklædte front skjuler noget helt andet end en standard ST. For ikke at tale om lyden.

Bilen får stadigvæk forhjulstræk, men denne gang en 2,3-liters Ecoboost motor på 4-cylindere. Den stammer fra en Mustang, og laver hele 330 hestekræfter, som er omkring 30 heste mere end den nuværende model.

Ford Focus RS får en seks-trins manuel gearkasse, og undervognen vil være en RevoKnuckle affjedring. Et mekanisk differentiale spær og andre tekniske tilføjelser, skal være med til at forhindre understyring, som ofte opleves i forhjulstrækkere.

Den næste Ford Focus RS kommer i 2016, og vil formentlig få en startpris på omkring 34.100 Euro. Det bliver muligt at købe den i Nordamerika samt Europa, hvor den i Europa får nogle seriøse konkurrenter – blandt andet Honda’s længeventede Civic Type-R, der som Focus RS, har været meget længe undervejs.

LÆS OGSÅ:
Den vildeste Gumball 3000 garage til dato

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.