fbpx

Spyshots: Porsche 911 GT3 RS

Heftig video med den næste Porsche 911 GT3 RS har ramt nettet – det går stærkt!

Der er stor aktivitet på og i området omkring Nürburgring, det bevidner alle de videoer og billeder der dag for dag popper op på nettet rundt omkring. På denne video ses den næste Porsche 911 GT3 RS, som får fuld pedal rundt på banen – og det går bare stærkt!

Tidligere havde prototypen af den kommende GT3 RS nogle problemer med overophedning og brand, men det skulle være blevet rettet nu. Men det kan måske få sat en udskydelse af lanceringen, som ellers forventes at ske til oktober ved Paris Motor Show.

Porsche (991) 911 GT3 RS får et ombygget chassis med bredere skærme, større sporvidde for ikke at tage fejl af den store vinge bagpå. Ligeledes har taget og fronthjelmen fået ændringer, for at øge aerodynamikken på bilen.

Bliver formentlig turboladet

En ny rapport indikerer, at den næste GT3 RS kunne få turboladet motor. Det sker fordi at Porsche ingeniører er bekymret for hvor pålidelig den 3,8-liters række sekser som ligger i bilen er. Den har jo som sagt tidligere haft problemer, som antændte en af deres prototyper, hvilket gav et tilbagekald på samtlige modeller.

Og det giver mening, efter at Porsche CEO Matthias Müller tidligere har været ude og netop påtale denne udskydelse af lanceringen grundet brand problemerne. Men i sidste ende vil det nok give lyd i baglandet, af de mange fans som hellere ønsker en sugemotor.

Cayman ejerne kan dog se frem til at GT3’s firehjulstræk også kommer til deres model. Det kommer dog kun til at ske til top-modellen GT4.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.