fbpx

SPYSHOTS: Ny Volvo XC90 fanget med selvkørende udstyr

Det gik stærkt, da den nye Volvo XC90 pludselig kom kørende – med selvkørende udstyr!

Det er nu tredje gang, at chefredaktøren (undertegnede) fanger Volvo, i færd med at udvikle på deres prototyper for den fede Volvo XC90, som vi endda selv har testet og du kan læse lige her.

Denne gang var der tale om et eksemplar, som var helt uden camouflering. Og med god grund. For modellen er allerede på markedet, men det er modellen som skal adoptere det store udstyr fra taget, ikke.

LÆS OGSÅ: Første spyshots af Volvo XC90 i København går verden rundt

Der er nemlig tale om en selvkørende udgave af Volvo XC90, som formentlig rammer markedet engang i løbet af de næste par år. Den guldfarvede Volvo XC90 havde tagbøjler på taget og et større elektronisk sensor system placeret bagtil, mens der rundt om hele bilen på både for- og bagkofanger samt siderne, var placeret sorte sensorer til bilens system.

LÆS OGSÅ:
BILTEST: Opel Grandland X - Bærer præg af søsteren

Da chaufføren i bilen opdagede undertegnede vendte om og kørte efter, fik han travlt. Ned gennem de små villaveje, over diverse vejbump, op på fortorvet for at stikke uden om en parkeret lastbil der blokerede hans vej, for til sidst at give op og give mig et tegn som om, at jeg var “crazy”. Meen, det er jo en prototype han kørte i – og så kender han jo spillets regler.

LÆS OGSÅ: Volvo XC90 set i København forud for sin lancering!

Se de mange billeder af den selvkørende Volvo XC90 lige her.

[nggallery id=633]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.