fbpx

Spyshots: Ny Mercedes-Benz A35 AMG spottet i Prag

Vores læser Brian var en tur i Prag, hvor han spottede denne Mercedes-Benz A35 AMG

Foto: Brian Broberg

Det er ikke ligefrem denne tid af året, at vi plejer at modtage billeder af prototyper. Men under en tur i Prag, spottede vores læser Brian, denne prototype af den kommende Mercedes-Benz A35 AMG.

Den ordinære variant af den nye A-Klasse er næsten kun lige blevet præsenteret, men det afholder ikke udviklerne for allerede snart at være klar med en AMG-version.

Det er allerede blevet bekræftet, at der kommer to nye varianter af hatchback modellen – en A35 AMG og en A45 AMG.

Selvom prototypen er pakket godt ind, kan man se at frontgrillen bliver mere sportslig end den normale variant, forkofangeren bliver mere aggressiv med store luftindtag i bunden i siderne mens der bagpå er blevet plads til en større tagspoiler og en bagkofanger med noget der ligner en diffuser i midten, mens der er placeret en udstødning i hver side. Bag de forholdsvis store fælge, gemmer sig sikkert også nogle sportsbremser.

LÆS OGSÅ:
HGP Cupra Ateca

Skal konkurrere med Audi S3 og Golf R

Den kommende Mercedes-Benz A35 AMG vil være som en “lillebror” til A45, har Tobias Moers sagt i et interview. Og hvor A45 AMG vil yde et sted mellem 402 og 459 hestekræfter, forventes det at A35 rammer omkring de 335 heste og 450 Nm under hjelmen, så den kan gå direkte efter konkurrenterne Volkswagen Golf R og Audi S3 mv.

Under hjelmen får A35 AMG formentlig en neddroslet udgave af den 2,0-liters firecylindret motor man finder i A45 AMG, og den bliver sat sammen med elektrisk assisterede turboladere samt Mercedes’ 48-volts hybrid system. Det gør man for at imødekomme forventningerne fra kunderne om performance, mens man samtidig skal leve op til emissions kravene.

Med 4Matic firehjulstrækket, forventes det at A35 AMG rammer 100 km/t på omkring fem sekunder. Topfarten er ikke oplyst endnu, men forvent noget omkring de 220 / 250 km/t.

Mercedes-Benz A35 AMG forventes at få sin debut inden slutningen af 2018, hvorimod A45 højst sandsynligt ikke bliver aktuel før 2019. Og er du amerikaner, så forvent ikke at se bilen ovre i The States. A35 AMG bliver nemlig kun lavet til det europæiske marked.

LÆS OGSÅ:
Ny Mercedes-Benz C 63 AMG uden overraskelser

Se billederne af bilen, i galleriet herunder:

[nggallery id=778]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.