fbpx

Spyshots: Ny Audi Q8 spottet i Danmark

Læserbilleder viser den kommende Audi Q8 på passage i Danmark

Vi har den seneste tid modtaget en lang række læserbilleder af prototyper, fra forskellige dele af Danmark. Denne gang er det den kommende Audi Q8, som der ses billeder af.

Bilen som var i følge med den kommende Audi A8 (billeder kommer i næste artikel), Lamborghini Urus og en Audi Q7, var pakket godt ind i folie for at skjule bilens mange detaljer.

Og selvom den til forveksling lignede den hardcore Urus, så er der altså tale om den kommende Audi Q8 SUV.

Audi Q8 havde sin debut på Detroit Motorshow, hvor den blev vist frem som et koncept. Men med disse billeder, samt billeder fra tidligere, vises det at modellen allerede har sine produktions-former klar. Faktisk ser det ud som om, at dette design bliver bilens endeligt.

HAR DU SELV SET EN PROTOTYPE ELLER FLERE? Så tøv ikke med at sende dem til os direkte på Info@Pro-Street.dk eller på vores Facebook her.

Til forskel fra en Audi Q7, ser det ud til at Q8 bliver bredere og lavere. Og den har en tendens til at ligne en coupé, til trods for den ikke er det.

Audi har ligeledes tidligere bekræftet det samme, i en pressemeddelelse om Q8 Koncept bilen.

Selvom der ikke findes billeder af interiør delen endnu, så vil Q8 formentlig få anden generation af det virtuelle interiør, som den næste Audi A8 ligeledes får.

Det siges, at Audi Q8 bliver den dyreste Audi til dato. Salget starter i 2018, og hvis der produceres en SQ8-variant med en 900 Nm-stærk 4,0-liters V8 TDI motor, så vil den formentlig ramme en startpris på omkring 100.000 euro, da SQ7 starter på 89.900 euro i Tyskland.

[nggallery id=636]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.