fbpx

Spyshots: Mystiske Lexus-testbiler fanget ved AC Bella Sky

En lille gruppe testbiler fra Lexus, er blevet fanget ved  AC Bella Sky i København

Vi har modtaget en række læserbilleder, af en mindre gruppe testbiler fra Lexus, som holdt parkeret ved hotel  AC Bella Sky i København.

Bilerne var udstyret med nogle scannere på kofangerne foran og på siderne, mens der i forruden var placeret en form for radar/scanner og kameraer ved bakspejlet. På hattehylden kunne man se nogle Garmin enheder, som ligner en form for radar, hvortil nogle rør førte ned til bagsædet af bilerne og ind i en underlig form for kasse.

Der er tale om tre sorte biler af modellerne Lexus GS450h af nyeste model, samt en hvid Lexus GS450h af en tidligere årgang. Under hjelmen på de sorte findes en hybridvariant med en 3,5-liters V6-motor som yder 338 hestekræfter. De har en otte-trins automatgearkasse og klarer 0-100 km/t på bare 5,6 sekunder.

Hvad bilerne præcist har lavet her i København, er det ikke lykkes os at finde ud af. Men vi formoder at bilerne har brugt det indre København, til at færdiggøre eller finpudse en form for forgænger- og cyklist genkendelses systemer.

Det er set før, at både Volvo med deres XC90, Audi med en S3 Sportback samt Porsche med deres 911, har lavet ligende tests i indre København, med deres modeller.

Hvis du har nogle oplysninger om bilerne, må du meget gerne sende dem til os på Facebook, eller på mail: Info@Pro-Street.dk.

[nggallery id=612]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.