fbpx

Spyshots: Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Her er en af testbilerne, på den kommende hardcore SLS AMG Black Series

 

Spyshots: Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

 

Mercedes-Benz er snart klar med en hardcore udgave af SLS AMG

Det er langt fra første gang, at denne Mercedes-Benz SLS AMG Black Series bliver fotograferet, og det er heller ikke just den eneste testbil af den, som du kan finde her i området ved Nürburgring.

Rent faktisk er der et par stykker, hvor denne ikke er den mest udviklede af dem. Men vi tog den med, for alligevel af vise dig med danske billeder, hvor hamrende fed den er.

 

Se flere nye prototyper her

 

Tidligere er der blevet gættet på, at denne bil var den kommende Mercedes-Benz SLC udgave, men det er nu blevet afkræftet.

Under den lange snude, kommer en 6,3-liters (6.208 cm3) AMG V8 motor med et gæt på omkring 650 hestekræfter. Black Series udgaven får nye bremser og en ny undervogn, og så sprinter den til 100 km/t på bare 3,8 sekunder! 322 km/t skal du op på, før du rammer topfarten med bilen.

 

På de seneste udgaver af testbilerne, er de meget brede skærme lavet flottere på bilen. Denne model er desværre en der ligner, at man bare hurtigt har placeret de store skærme på bilens chasis. Derudover har de seneste modeller også andre udstødningsrør og en anden bagkofanger, end denne model har.

[nggallery id=667]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.