fbpx

Spyshots: Faceliftet BMW 7-Serie spottet i Monaco

Viktor Buus var i Monaco, da den nye BMW 7-Serie kom forbi

Foto: Viktor Buus Kristensen / Viktor.B.Photography

Under en ferie i Monaco, kom den nye BMW 7-Serie pludselig kørende, efterfulgt af den kommende BMW 8-Serie Coupe, som du kan se billederne af lige her.

Den faceliftede BMW 7-Serie er for nyligt blevet fotograferet, hvor interiøret blev afsløret. Det viste at modellen nu kommer med en komplet digitalt instrumentering i stedet for det nuværende med fysiske nåle på hastigheds- og omdrejnings tælleren. På den måde matcher BMW’s flagskib konkurrenten fra Mercedes-Benz, S-Klassen. Resten af BMW’ens kabine ser ellers ikke ud til at være ændret væsentligt.

Billederne her fra Monaco er dog kun udefra. Men det viser den faceliftede model være camoufleret i den velkendte prototype folie, foran og bagpå for at skjule bilens nye lygte- og kofanger design.

På fronten kan man på andre billeder se, at bilen får en større frontgrill med mere prominente detaljer omkring. Billeder af en BMW X7 prototype viser samme detaljer, som får os til at formode at de to modeller kommer til at dele en masse visuelle detaljer sammen.

Bag på prototypen kan man se, at baglygternes LED design er blevet opdateret. I bunden har de store udstødningsrør også fået en lidt anden form.

Rygter siger, at BMW har planer om helt at skrotte den store M760i models V12 motor fra det Europæiske marked, selvom kabinebillederne vi har set stadigvæk viser et ‘V12’ logo på bilens centerkonsol. Men måske var det bare falske rygter, eller også har BMW fundet en måde at gøre den store motor mere eco-venlig, så den alligevel kan komme med i modelprogrammet.

De resterende motorer forventes at få mindre opgraderinger, som forbedrer deres ydelse.

Den faceliftede BMW 7-Serie vil gå i produktion omkring marts 2019. Derfor kan det være at vi først skal helt hen i 2020, før at modellen kommer på i forhandlerne. Ihvertfald til det amerikanske marked.

[nggallery id=783]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.