fbpx

Spyshots: BMW X5 prototype fanget ved Lyngby

 

Vores læser Jimmie har fanget BMW X5 som prototype nær Lyngby

Foto: Jimmie Nielsen

Prototype ved Lyngby

Selvom Geneve Motor Show er i fuld gang, og bilen for længst er afsløret, lykkedes det alligevel vores læser Jimmie, at fange et eksemplar af en prototype for BMW X5, tæt på Lyngby i København.

Hvad bilen laver i det område, ved vi ikke. Men måske kunne det være træning for ansatte, i den nærliggende BMW forretning, Jan Nygaard, som har adresse lidt længere nordpå.

Kommer som hybrid

Når BMW X5 skal fuldende sit modelprogram, bliver det som en hybrid-variant. Her vil Plug-in hybrid varianten lægge et låg på modelprogrammet, med varianten BMW X5 xDrive45e iPerformance. (Sikke et langt navn!).

Under hjelmen kombineres den sekscylindret benzinmotor med den nyeste BMW eDrive-teknologi, som sikrer en ydelse på 394 hestekræfter og 600 Nm.

LÆS OM HYBRID-VARIANTEN HER

De mange kræfter kan sende bilen fra 0-100 km/t på bare 5,6 sekunder, og rækkevidden er alene på ren el omkring 80 kilometer. Det er næsten tre gange så meget, som den nuværende model. Topfarten derimod på ren el, sættes ind ved 140 km/t, og brændstofforbruget på den store SUV lægger i gennemsnit på cirka 47,6 km/l!

LÆS OGSÅ:
Galleri: Sæsonstart i Ishøj 01-04-2016

BMW X5 blev testet i København

Helt tilbage i 2017, opdagede vi en af de første BMW X5 modeller under tests i København.

Flere prototyper dukker af og til op i de københavnske gader.

LÆS OGSÅ: BMW tester ny X5 i København

Det sker formentlig som led i, at bilerne enten er på vej til Sverige eller Tyskland, men på vejen svinger ind forbi indre København, for at få finjusteret og testet nogle fodgænger- og cyklistgenkendelses systemer.

Det er nemlig før blevet bekræftet, at København er den bedste by, til at teste den slags i.

LÆS OGSÅ: Ser du en prototype? Så tip os!

Ofte modtager vi tip fra vores læsere, som spotter disse biler. Og flere gange er det lykkes os at opspore dem, og finde ud af hvor de holder til, så vi kan ligge på lur og tage en masse billeder og video, når de forlader deres ‘skjulesteder’.

Ser du en prototype, så skynd dig straks at tage billeder eller video, og sende det til os – et tip er også ofte nok. Du kan sende tips ind via vores Facebookside lige her, eller på mail: Info@Pro-Street.dk

LÆS OGSÅ:
DHB 2012: Her er vinderen i Drifting
[nggallery id=1033]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.