Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Spyshots: BMW 7-serie og X1

Vi har fået sendt billeder af den kommende 7-Serie og X1

For use of pictures contact: Info @ Pro-Street.dk!

Vores tidligere kollega Neffi var hurtig med kameraet, da han en tur over Øresundsbroen spottede disse to prototyper på vej til test oppe i den nordlige del af Sverige. Bilerne på billederne er den kommende BMW 7-serie samt den lille mini-suv, BMW X1.

7-serien
Den næste BMW 7-serie kommer engang i 2016, og faktisk er den allerede blevet fotograferet uden sløring overhovedet. Men det skræmmer dog ikke BMW fra at fortsætte med at pakke prototyperne ind, og teste dem i Sverige.

Selvom man ikke kan se mange detaljer på denne model, er det tidligere blevet afsløret på de andre billeder, at 7-serien får et helt nyt frontdesign som minder en smule om den faceliftede 6-serie og laser forlygter, som er mindre i designet. På bagenden får  den nye baglygter med kromdetaljer samt nye afgangsrør.

I kabinen er det blevet afsløret, at den vil få en ‘premium’ læderkabine, træ elementer og knapper i metal. Dertil får den et mere sportsligt rat og et opdateret iDrive system med touchskærm.

BMW har været nærrige med informationerne omkring bilen indtil nu, men det forventes at den også kommer med TouchCommand systemet til bagsædepassagererne. Det vil foregå på tablets fra Samsung, med en speciel BMW app installeret, som giver passagererne mulighed for at justere alt i bilen fra klimaanlæg til justeringer af bagsæderne, til bilens infotainment system.

På motorsiden er det stadigvæk ikke bekræftet hvad den kommer med. Men noget tyder på at den starter med en 2,0-liters motor på fire cylindre og 260 hestekræfter, mens næste variant bliver en seks cylindret motor med 330 hestekræfter. Dernæst spås den at få en V8 med 460 hestekræfter og slutteligt en 6,6-liters V12 med op til 600 hestekræfter.

Derudover forventes der at komme en række diesel varianter samt et par plugin-hybrid udgaver, som vil yde omkring 275 hestkræfter og 400 hestekræfter.

X1-serien

Foran den store 7-serie, kan man lige ane en BMW X1 prototype. Der er tale om anden generation af X1, som formentlig får sin premiere i andet halvår af 2015.

Bag den store sløring, har X1 fået det nye design. Den bliver bygget på UKL1 platformen, og det betyder at forhjulstræk bliver standard på bilen. Den vil dog kunne købes som xDrive udgave med firehjulstræk.

Selvom det er svært at se, er X1 blevet større. Den er faktisk blevet fotograferet i en 5+2 variant (7-sæders udgave).

Motorprogrammet for den bliver formentlig de samme vi finder i MINI og den 2-serie Active Tourer MPV. Derudover kommer der plugin-hybrid udgaver, hvor hardwaren bliver det samme som den kommende faceliftede 3-serie plugin-hybrid.

I følge et tysk medie, kommer der en topversion af X1. Den får navnet X1 M35i.

Den får en fire cylindret benzin motor med turbo, som yder omkring 350 hestekræfter. Den får sin lancering til næste år, og får xDrive som standard.

Anden generation af BMW X1 vil formentlig få sin premiere til september, på Frankfurt Motor Show.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.