fbpx

Spyshots: BMW 5-Serie Plug-in Hybrid

Vores læser Asger var hurtig, da 5-Serie Plug-In Hybrid kørte gennem Danmark

Forleden bragte vi en artikel, et opråb om at I som læsere gerne må holde øje disse dage på de Danske motorveje. For masser af Prototyper kører gennem Danmark i disse dage. Læs mere om det, her. Her er en af prototyperne, set af Asger.

På disse sort-hvid billeder, er der tale om næste generation af BMW 5-Serien. Men denne model er Plug-In Hybrid varianten, som får sin debut til næste år.

Mens at BMW er ved at lægge sidste hånd på flagskibet 7-Serien, tester de samtidig den mindre 5-Serie. De er begge bygget på den nye platform ved navn ’35Up’, og det burde betyde at den næste 5-Serie bliver 100 kilo lettere end sin forgænger. Det sker ved at bruge letvægts materialer som kulfiber og aluminium.

LÆS OGSÅ: OPRÅB TIL VORES LÆSERE: HJÆLP OS!

Designet skulle ikke blive meget anderledes end den nuværende model, fordi at BMW har besluttet kun at lave de helt store ændringer på 7-Serien til forskel for dens nuværende model. Modellen her er tidligere blevet set, hvor man kunne se et ekstra benzintankdæksel, hvilket indikerer at bilen kommer som en plug-in hybrid. Det betyder at den formentlig får en 4-cylinderet 2,0-liters turbodiesel med en elektrisk motor, samt lithium-ion batterier. Det skulle sammenlagt give en ydelse på 245 hestekræfter og 400 Nm.

Det forventes at der også kommer en tre-turbo model af 5-Serien, som skal erstatte M550XD. Den yder 408 hestekræfter og 750 Nm, mens M5 forventes at få omkring 626 hestekræfter samt xDrive firehjulstræk som tilkøbsmulighed. Dertil spås det, at der kommer en ny basismodel med en tre-cylindret 1,5-liters turbodiesel fra 2-Series Active Tourer modellen. Men om det sker er usikkert, da den næste 3-Serie Facelift formentlig skal have den motor.

Den næste BMW 5-Serie forventes at komme på markedet i juli 2016, hvor en stationcar udgave skulle komme omkring november samme år. BMW 5-Serie GT modellen skulle komme på markedet i en ny version, engang i 2017. Og det sker, fordi den af en eller anden årsag er meget populær i Kina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.