fbpx

Spyshots: BMW 5-Serie Hybrid

Læserbilleder viser den kommende BMW 5-Serie Hybrid, under tests i Tyskland

Billeder: Laurens Butter

Vi har modtaget en række billeder, af en prototype for den kommende BMW 5-Serie Hybrid (G30), der blev spottet under tests i Tyskland nær byen München. Det er Laurens Butter, som har sendt os billederne.

Det sidste nye om den kommende BMW 5-Serie (G30) lyder på, at der kommer to nye modeller i programmet. Det er de to nye hybrid modeller kaldet 530e og 540e.

Begge modeller, hvor billederne formentlig viser den ene af dem, vil dele samme hardware setup som 330e modellen kommer til at få. Dog vil de yde noget mere, grundet bilens større vægt og størrelse.

Under hjelmen i 530e kommer en turboladet firecylindret benzin motor, som sammen med en elektrisk motor ender med at yde 280 hestekræfter. Batteriet alene vil kunne få bilen til at køre 35 kilometer, med en topfart på 120 km/t. Altså nok til det meste motorvejskørsel i en kortere periode.

LÆS OGSÅ:
Scandinavian Custom Show 2010 skudt igang

For den større 540e, kommer den med en TwinPower turboladet firecylindret benzin motor, der ender med at yde 258 hestekræfter alene på den brændstofdrevet motor mens den elektriske motor yder ekstra 95 hestekræfter, så den i alt ender på 326 hestekræfter.

540e vil kunne få en rækkevidde på omkring 30 kilometer, mens topfarten på distancen er den samme (120 km/t).

Begge biler har et vandkølet batteri, som er placeret under bagsæderne. Dertil har BMW har formentlig planer om at sælge dem med baghjulstræk som standard, med firehjulstrækket xDrive som tilkøb.

Den nye BMW 5-Serie (G30) er planlagt til at blive lanceret til Oktober ved Paris Motor Show, hvor plug-in hybrid modellerne også ventes at blive afsløret.

[nggallery id=545]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.