Spyshots: BMW 2-Serie Active Tourer 7-sæder

Asger har også fanget BMW 2-Serie Active Tourer med syv sæder

Forleden bragte vi en artikel, et opråb om at I som læsere gerne må holde øje disse dage på de Danske motorveje. For masser af Prototyper kører gennem Danmark i disse dage. Læs mere om det, her. Her er en af prototyperne, set af Asger.

Den næste BMW 2-serie Active Tourer med syv sæder er tidligere blevet set oppe i Sverige til test, mens vi selv fangede den korte udgave på motorvejen i Danmark forleden.

Modellen er ikke ligefrem en typisk BMW, da den både får forhjulstræk og kan have op til syv personer med. Dertil får den en tre-cylinderet motorer.

Designet fra den korte 2-Serie Active Tourer til denne med plads til flere, er den samme. Foruden den øget akselafstand og længde, samt en anelse længere bagdøre. De ekstra bagsæder skal dog nok kun være for børn, da det ikke forventes at der er ret meget plads på den placering.

Under hjelmen forventes der at komme en tre-cylindret 1,5-liters turbomotor samt en 2,0-liters motor, både som diesel og benzin. Dertil vil der komme xDrive udgaver, hvor at plug-in hybrid udgaven kunne være en af dem med firehjulstræk.

BMW 2-Serie Active Tourer med syv sæder forventes at blive præsenteret til marts på Geneve Motor Show.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!