fbpx

Spyshots: Audi tester videre på ny A8 i København

Endnu en prototype af den kommende Audi A8 er fanget i København

En læser sendte os et tip om, at en prototype var set i København. Efter nærmere beskrivelse, fandt vi frem til hvad vi skulle lede efter. Efter en kort søgen i byen, stødte vi på bilen. En prototype af den kommende Audi A8.

Det er lige over en uge siden, at andre læsere sendte billeder ind af bilen. Men nu er Audi altså tilbage i København, for at teste bilen færdigt. Derfor benyttede vi os af lejligheden, til at følge efter bilen i en hel del timer.

Designet på den nye Audi A8, får sin inspiration fra Prologue Concept’et, som blev vist for næsten to år siden. Størrelsesmæssigt bliver der ikke den store forskel fra den nuværende model, til den kommende, men der forventes at være en forøget akselafstand til gavn for passagererne.

HAR DU SELV SET EN PROTOTYPE ELLER FLERE? Så tøv ikke med at sende dem til os direkte på Info@Pro-Street.dk eller på vores Facebook her.

Den nye Audi A8 (D5) vil have en mere enkel frontgrill, bredere baglygter samt en smule mere buet taglinje ned mod bilens bagende.

LÆS OGSÅ:
TechArt Porsche Panamera Sport Turismo

I kabinen er der tvivl om hvor mange ændringer der bliver. Dog siges det, at den får et helt nyt infotainment system med OLED skærme. Det betyder formentlig, at hele instrumenteringen i bilen bliver komplet digital som standard. Dertil kan ejere tilkøbe et avanceret ‘traffic-jam pilot system’, der automatisk kan køre Audi A8 i bilkøer med hastigheder op til 60 km/t.

Audi A8 bliver bygget på MLB Evo platformen, som også findes i anden generation af Audi Q7. Det betyder at den taber sig omkring hele 200 kilo, som klart vil have en indflydelse på bilens brændstoføkonomi og performance.

Og hvad angår performance, så vil den nye Audi A8 kunne fås med Volkswagen Gruppens nye 6,0-liters W12 biturbo fra Bentley Bentayga, såvel som en 4,0-liters V8 biturbo i S8-modellen. Og som med så mange andre producenter, forventes der også at komme en Plug-in hybrid variant på modelprogrammet.

Audi har bekræftet, at den nye Audi A8 vil blive introduceret i år, dog uden at fortælle en præcis dato. Det spås dog, at den vil have sin premiere ved Frankfurt Motor Show og salgene vil starte straks efter i slutningen af 2017, eller i starten af 2018.

LÆS OGSÅ:
Bil Magasinet nr. 233
[nggallery id=638]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.