Spyshots: Audi RS3 Sportback får mindre motor

Audi dropper den velkendte 2,5-liters TFSI i RS3

 

Videoen her viser den næste Audi RS3 Sportback, som bliver lanceret i 2015. Men den bliver ikke som før. Audi giver den nemlig en mindre motor.

For at lave plads til den noget mindre 2,0-liters turbo motor, vælger de nemlig at droppe den ellers velkendte fem-cylinderet 2,5-liters TFSI. Tilgengæld pumper de den fire-cylinderet 2,0-liters motor, til at yde hele 400 hestekræfter.

Den mindre motor kommer fra den nyligt viste Audi TT Offroad Concept, som blev vist frem i Kina til Beijing Motor Show. De mange kræfter bliver sendt til alle fire hjul via bilens quattro firehjulstræk, gennem en syv-trins S-Tronic gearkasse.

Den næste Audi RS3 bliver introduceret ved slutningen af 2014, og kommer udelukkende som en fem-dørs Sportback variant. Det rygtes at man vil kunne tilkøbe en ‘Dynamic Package’ til bilen, men der er dog ingen detaljer herom endnu.

Skal du have fingrene i en RS3 Sportback, åbnes der for bestillinger i april 2015. Så en debut for Audi RS3 Sportback, kommer formentlig en måned forinden under Geneve Motor Show 2015. Levering af de mange biler, sker i starten af juli.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!