fbpx

Spyshots: Audi RS3 Sportback får mindre motor

Audi dropper den velkendte 2,5-liters TFSI i RS3

 

Videoen her viser den næste Audi RS3 Sportback, som bliver lanceret i 2015. Men den bliver ikke som før. Audi giver den nemlig en mindre motor.

For at lave plads til den noget mindre 2,0-liters turbo motor, vælger de nemlig at droppe den ellers velkendte fem-cylinderet 2,5-liters TFSI. Tilgengæld pumper de den fire-cylinderet 2,0-liters motor, til at yde hele 400 hestekræfter.

Den mindre motor kommer fra den nyligt viste Audi TT Offroad Concept, som blev vist frem i Kina til Beijing Motor Show. De mange kræfter bliver sendt til alle fire hjul via bilens quattro firehjulstræk, gennem en syv-trins S-Tronic gearkasse.

Den næste Audi RS3 bliver introduceret ved slutningen af 2014, og kommer udelukkende som en fem-dørs Sportback variant. Det rygtes at man vil kunne tilkøbe en ‘Dynamic Package’ til bilen, men der er dog ingen detaljer herom endnu.

Skal du have fingrene i en RS3 Sportback, åbnes der for bestillinger i april 2015. Så en debut for Audi RS3 Sportback, kommer formentlig en måned forinden under Geneve Motor Show 2015. Levering af de mange biler, sker i starten af juli.

LÆS OGSÅ:
Kevin Magnussen i Formel 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.