fbpx

Spyshots: 2019 Audi Q3 spottet i København

Den næste Audi Q3 vokser i størrelse, for ikke at lappe for meget over Q2

Foto: Christopher Larsen / CL.Supercars

Den altid friske og skarpe carspotter Christopher Larsen, var endnu  engang klar med kameraet, da prototypen fra Audi kom forbi.

Bilen blev spottet ved Tivoli i København, hvor den kørte rundt et par gange for at udfører forskellige tests.

Det er langt fra første gang, at vi oplever prototyper fra Audi, i netop dette område på denne tid af året, hvorfor vi meget gerne modtager billeder og video fra dig, hvis du selv støder på den slags.

Du kan læse en masse om prototyperne, lige her

Trænger til en opdatering

Eftersom at Audi Q3 har været på markedet siden 2011, er det ved at være på tide, at den får sig en opdatering. Bilen som lægger i segmentet af mindre crossovers, er hele tiden i kamp mod konkurrenterne, om det stadigt voksende kundeantal, der findes til denne slags biler.

LÆS OGSÅ:
Stance: Modelbiler i særklasse

Bilen vi ser på billederne, er nok meget tæt på at ligne den endelige produktions model. Lygter, grill og fælge ser ud til at være meget ligende dem, som bilen får, når den lander på markedet.

Designmæssigt sker der derfor nok ikke de vildeste forandringer, mens det højst sandsynligt vil være i kabinen og i bilens funktioner, at man finder de helt store ændringer, så den ender med at matche resten af modeprogrammet hos Audi.

Falder i vægt

Den næste Audi Q3 vil blive bygget på MQB platformen, som skraber en del vægt af bilen. Og det er til trods for, at den vokser i størrelse og derved giver mere plads i kabinen og til passagererne.

Motorprogrammet er ikke kendt endnu, men man kan forvente en række forskellige tre- og fire-cylindrede turboladet motorer på både benzin og dieselsiden.

Man forventer at modelprogrammet starter ud med en 1,0-liters TSI benzin motor, mens toppen sættes ind på en 2,5-liters fem-cylindret motor fra RS3 og TT RS i topmodellen RS Q3 senere i produktionen. Derudover kommer der med stor sandsynlighed, en plug-in hybrid variant.

LÆS OGSÅ:
Biler i Bella 2013: De første billeder

De billigste modeller forventes at komme med forhjulstræk, mens de tunge drenge får firehjulstrækket Quattro.

Bilen forventes præsenteret i starten af 2018, og komme på markedet straks efter. Så vi kan nok snart forvente en officiel præsentation!

Se alle billederne i galleriet herunder:

[nggallery id=745]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.