fbpx

Spyshots: 2017 BMW 5-Serie spottet i Tyskland

Vores læser Lau Dall var hurtig på aftrækkeren, da denne BMW 5-Serie prototype tog et pitstop på en tankstation i Tyskland

600 kilometer nede i Tyskland
Vi har netop fået dugfriske billeder, af den kommende 2017 BMW 5-Serie Sedan, som er blevet spottet på en tankstation i Tyskland af vores læser Lau Dall.

Billederne viser en af de mere ordinære modeller, selvom at der allerede er kommet billeder ud af den næste BMW M5, en M-Sportspakke 5-serie samt stationcar versionen.

Chaufføren af denne prototype fik tralvt da Lau var forbi, så derfor er det kun blevet til disse to billeder, som vi takker for!

Skal give E-Klassen kamp til stregen
Den næste BMW 5-Serie skal tage kampen op mod den nuværende Mercedes-Benz E-Klasse, der for nyligt er kommet på markedet.

BMW’en får en række design elementer fra den nuværende 7-Serie, som betyder nye forlygter, en bredere nyre og en mere enkel forkofanger. Bagpå får den det klassiske elegante design, som umildbart virker mere ‘blødt’ i designet.

Motorvarianterne
Motorprogrammet er endnu ikke bekræftet, men det spås at den kommer med en 3,0-liters TwinPower Turbo diesel motor med seks cylindere, 265 hestekræfter og omkring 619 Nm.

På benzinsiden spås den at komme med en 3,0-liters TwinPower Turbo motor med seks cylindere og 326 hestekræfter, samt en 4,4-liters TwinPower Turbo V8-motor med 450 hestekræfter.

På Plug-in hybrid variant siden kommer der to forskellige versioner.

Den første version forventes at være en turboladet motor med fire cylindere og en elektrisk motor, med et maksimum i ydelse på 280 hestekræfter. Dertil kan man forvente en mere kraftig variant med 326 hestekræfter, med en rækkevidde på 30 km alene på den elektriske motor.

Forventes til Paris Motor Show
Den næste BMW 5-Serie bliver bygget på samme letvægtsramme som den nuværende 7-Serie. Det betyder et vægttab på omkring de 100 kilo, til forskel fra den nuværende 5-Serie.

Vi kan forvente at se den næste 2017 BMW 5-Serie til dette års Paris Motor Show i oktober.

[nggallery id=561]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.