fbpx

Spyshots: 2016 BMW 7-serie kommer til Frankfurt

Ekstra forlænget udgave er planlagt

Spyshots: 2016 BMW 7-serie kommer til Frankfurt, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Spyshots 2016 BMW 7-serie. Foto: Anders Majlergaard / Autobixen.dk

Det er ikke længe siden at vi modtog billeder af den næste BMW 7-serie, som blev spottet under en læsers ferie i Tyskland. Og nu er den på banen igen, denne gang set af læseren Anders Majlergaard fra Autobixen.dk.

Siden sidst er der kommet en række nye informationer på banen, omkring den nye 7-serie. Blandt andet at den bliver vist frem i september 2015, til Frankfurt Motor Show, i følge et britisk medie.

2016 BMW 7-serien vil blive bygget på en helt ny platform kaldet ’35up’, som er en kombination af aluminium, magnesium, kulfiber forstærket plastik og stærkt stål. Det gør at flagskibet fra BMW tager intet mindre end 200 kilo af sin oprindelige vægt. Det gør at den letteste udgave af 7-serien, 740i, kommer til at veje omkring 1.650 kilo.

Bilen vil få en fordel med sin nye undervogn foran samt bagpå, som primært er bygget af aluminium. Dertil får den en helt ny generation af luftundervogne, stereo-kameraer og vej scannings teknologi, der alt  sammen skal bidrage til en mere komfortable og lukseriøs kørsel.

 

Skal slå Mercedes-Benz’s Maybach

Ud over den normale variant samt den model med længere aksel afstand, planlægger BMW også at bygge en udgave med EKSTRA lang aksel afstand. Den skal nemlig konkurrere mod Mercedes’ Maybach version af S-klassen.

I følge en rapport, vil der formentlig komme en topmodel på markedet, kaldet BMW M750i/M7, som under hjelmen får den kraftige 4,4-liters V8 motor med twin-turbo fra BMW M5. I 7-serien vil motoren yde hele 600 hestekræfter. Dertil er en plug-in hybrid udgave på tegnebrættet, dog uden vi ved noget om den endnu. Derudover vil modelvarianterne indeholde et bredt udvalg af 4- til 12-cylindret motorer med op til ni-trins automat gearkasser, samt baghjuls- eller firehjulstræk.

Takket være bilens vægttab, betyder det at BMW også kan tilbyde en lille 4-cylindret udgave på en 2,0-liters turbodiesel. Dertil kan potentielle købere vælge lidt mere kraftfulde udgaver, som en række-sekser med 3,0-liters diesel i tre forskellige udgaver, med alt fra twin- til triple turbo. På benzin siden skal du nok forvente en opgraderet 3,0-liters række-sekser, af den vi kender idag, samt en ny 4,0-liters V8 og en 6,0-liters V12, der ligeledes skal være placeret i fremtidens Rolls-Royce’s.

Når 2016 BMW 7-serie bliver introduceret til september i Frankfurt, følger salget straks efter i starten af 2016. Eksteriøret på bilen forventes at have elementer fra BMW Vision konceptet.

 

Er du selv på ferie?

Vi viser gerne dine feriebilleder frem, af de biler du måtte støde på mens du er på ferie. Og rigtig gerne, hvis det er prototyper som denne. Send den straks til Info@Pro-Street.dk!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.