Spyshots: 2015 Porsche Cayenne facelift

Her kan du se billeder af den kommende  2015 Porsche Cayenne Facelift

 

Spyshots: 2015 Porsche Cayenne facelift, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Vi har endnu engang fået tilsendt en række spyshots af prototyper, denne gang fra både Danmark og Sverige. Her drejer det sig om den kommende 2015 Porsche Cayenne, som ses køre i konvoy under tests.

Anden generation af Porsche Cayenne har efterhånden nogle år bag sig. Og derfor planlægger Porsche dette mindre facelift til modellen.

 

Støder du selv på denne slags prototyper? Så skynd dig at tage billeder af dem, og send dem ind til os med det samme på Info@Pro-Street.dk!

 

Prototypen ses med nye kofangere og et redesignet for- og baglygtesæt. Derudover får den nyt kørelys og et andet udstødningssystem.

Motorvarianterne er på nuværende tidspunkt ikke bekræftet, men 2015 Porsche Cayenne facelift spås at få en 3,0-liters V6 twin-turbo i Cayenne S varianten, med 420 hestekræfter og 520 Nm. Derudover forventes der at komme en E-Hybrid variant, med en 3,0-liters V6 samt en elektrisk motor der samlet giver 416 hestekræfter og 589 Nm.

 

2015 Porsche Cayenne forventes at lande på markedet senere i 2014, så den får måske debut på et af de kommende motor shows.

 

[nggallery id=722]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!