Spyshots: 2015 Mazda MX-5 fanget på video

Får indbygget hækspoiler

 

http://www.youtube.com/watch?v=vnlOSqRKsXs

 

En asiatisk Youtube bruger, var hurtig med kameraet da en produktionsklar prototype af den kommende Mazda MX-5, kørte på vejen.

Klippet er ikke ligefrem i bedste kvalitet, men ud fra den korte video kan vi få en god fornemmelse for designet på bagenden, som formentlig indeholder et sæt “slanke” baglygter og hvad der ser ud til at være en indbygget spoiler. Og så ses bilen med en konventionel soft top kaleche.

2015 Mazda MX-5 bliver introduceret i næste måned, og bliver bygget på SKYACTIVE-platformen, som gør at den taber over 100 kilo i sin vægt, til forskel for sin forgænger. Modellen vil også få et lavere tyngdepunkt samt en centermonteret motor i fronten og baghjulstræk. Bilen bliver præsenteret den 4 september.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!