fbpx

Spyshots: 2015 Mazda MX-5 fanget på video

Får indbygget hækspoiler

 

http://www.youtube.com/watch?v=vnlOSqRKsXs

 

En asiatisk Youtube bruger, var hurtig med kameraet da en produktionsklar prototype af den kommende Mazda MX-5, kørte på vejen.

Klippet er ikke ligefrem i bedste kvalitet, men ud fra den korte video kan vi få en god fornemmelse for designet på bagenden, som formentlig indeholder et sæt “slanke” baglygter og hvad der ser ud til at være en indbygget spoiler. Og så ses bilen med en konventionel soft top kaleche.

2015 Mazda MX-5 bliver introduceret i næste måned, og bliver bygget på SKYACTIVE-platformen, som gør at den taber over 100 kilo i sin vægt, til forskel for sin forgænger. Modellen vil også få et lavere tyngdepunkt samt en centermonteret motor i fronten og baghjulstræk. Bilen bliver præsenteret den 4 september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.