fbpx

Spyshots: 2015 Audi Q7

Den næste Q7 kunne gå hen og blive hele 363 kilo lettere

 

Spyshots: 2015 Audi Q7, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Vi har netop modtaget dette billede, et sted fra den nordlige del af Sverige. På billedet ses den kommende Audi Q7.

Den nye SUV fra Ingolstadt vil være baseret på samme MLB platform, som også bliver basen for Bentleys crossover, Lamborghini Urus samt den næste generation af Porsche Cayenne samt Volkswagen Toureg. Audi Q7 forventes ved denne platform, at blive 363 kilo lettere.

 

Støder du selv på denne slags prototyper? Så skynd dig at tage billeder af dem, og send dem ind til os med det samme på Info@Pro-Street.dk!

 

På billedet kan man desværre ikke se meget, men vi ved at 2015 Audi Q7 får en massiv frontgrill samt helt nye kofangere med luftindtag. Ud fra tidligere billeder ser det ud som om, at den næste Q7 bliver kortere end den nuværende model, mens skærmene dog bliver bredere. Derudover ser den ud til at være lavere – formentlig fordi at Audi stadigvæk arbejder på luftundervognen.

 

Under motorhjelmen kommer spås der en 3,0-liters V6 TFSi med 310 hestekræfter, en 4,2-liters V8 TDi med 385 hestekræfter samt en ny mindre model med en fire cylinderet 2,0-liters TDI. Dertil en SQ7 diesel med en V8 TDI motor.
En hybrid udgave skulle også være på trapperne, som får en 3,0-liters TDI med elektrisk motor. Den elektriske motor vil tilføre yderligere 115 hestekræfter.

 

Måske får vi allerede denne 2015 Audi Q7 af se til marts under Geneve Motor Show. Hvis ikke, forventes den at stå klar til september under Paris Motor Show. Den næste generation af Q7 kommer på markedet i slutningen af 2014 som en 2015 model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.