Spyshots: 2014 Cadillac CTS ved Nürburgring

Cadillac tester i øjeblikket 2014 udgaven af Cadillac CTS

 

Spyshots: 2014 Cadillac CTS ved Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

 

2014 Cadillac CTS
I øjeblikket tester Cadillac den helt nye CTS, som kommer engang i 2014. Rygterne fortsætter i forskellige retninger for, hvad der mon er under hjelmen på den. Men de seneste rapporter fortæller om et par nye twin-turbo motorer på henholdsvis 3,0-liter og 3,6-liter. I den nuværende CTS fås en 3,6-liters V6.

 

Senere i programmet kommer en Cadillac CTS-V, som selvfølgelig får en otte-cylindrede V-motor. En bil der skal give de tyske konkurrenter kamp til stregen.

 

Se flere nye prototyper her

 

De helt nye Cadillac ATS og XTS trækker overskrifter i disse dage, og derfor må man ikke glemme den fede CTS. Det er dog ikke første gang, at der bliver lavet spyshots af modellen, men på disse billeder er det muligt at se flere former på bilen.

 

Selvom det er muligt at se flere detajler på bilen, skal man ikke forvente at se den i salgsvinduet lige foreløbig. Vores kilder fortæller, at den formentlig aller tidligst ved Detroit Motor Show 2013.

 

[nggallery id=668]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!