fbpx

Spyshots: 2014 Cadillac CTS ved Nürburgring

Cadillac tester i øjeblikket 2014 udgaven af Cadillac CTS

 

2014 Cadillac CTS

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

 

2014 Cadillac CTS
I øjeblikket tester Cadillac den helt nye CTS, som kommer engang i 2014. Rygterne fortsætter i forskellige retninger for, hvad der mon er under hjelmen på den. Men de seneste rapporter fortæller om et par nye twin-turbo motorer på henholdsvis 3,0-liter og 3,6-liter. I den nuværende CTS fås en 3,6-liters V6.

 

Senere i programmet kommer en Cadillac CTS-V, som selvfølgelig får en otte-cylindrede V-motor. En bil der skal give de tyske konkurrenter kamp til stregen.

 

Se flere nye prototyper her

 

De helt nye Cadillac ATS og XTS trækker overskrifter i disse dage, og derfor må man ikke glemme den fede CTS. Det er dog ikke første gang, at der bliver lavet spyshots af modellen, men på disse billeder er det muligt at se flere former på bilen.

 

LÆS OGSÅ:
Kun 22 eksemplarer tilbage af One-77

Selvom det er muligt at se flere detajler på bilen, skal man ikke forvente at se den i salgsvinduet lige foreløbig. Vores kilder fortæller, at den formentlig aller tidligst ved Detroit Motor Show 2013.

 

[nggallery id=668]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.